המשימה הכי מבאסת במטבח, ללא ספק. מה שלא נעשה תמיד הידיים יסריחו (יש לנו רעיון אך לפתור את זה...בקרוב) אחרי התעסקות של כמה דקות ארוכות של קילוף ראש שום.
אז יש כמה אפשרויות:
להשתמש בשום כתוש קפוא - אם שופטי מאסטר שף ישמעו את זה, אנחנו גמורים.
לסנג'ר מישהו אחר שיקלף במקומכם (רצוי לא כזה שישן לידכם בלילה).
לראות את הסרטון הבא.
לקלף במיקרוגל
אם עוד לא נרשמתם לאתר, אתם מפסידים! בקרוב עוד יותר פרסים והטבות לחברי קהילת פידבק!
להרשמה לחצו על "כניסת רעיונאים" כאן למעלה או "הרשמה באמצעות פייסבוק"