x

שכחתי סיסמא

הזינו את כתובת הדוא”ל איתה נרשמתם לאתר ואנו נשלח לכם סיסמא חדשה

כניסה לחברות
שכחתי סיסמא

משתמש קיים

שכחתי סיסמא

הרשמה לאתר למשתמש חדש

שדות המסומנים ב-* הינם שדות חובה

x

שכחתי סיסמא

הזינו את כתובת הדוא”ל איתה נרשמתם לאתר ואנו נשלח לכם סיסמא חדשה

  

מנקים את החנוכיות

אלעד דנן 16.12.2012

בצבא יש משפט שאומר "לכל שבת יש מוצאי-שבת" הידוע כ "חכה..חכה..".

אז הנה, 8 ימי חנוכה עברו, הדלקנו נרות, האבסנו את גופנו בפחמימות שרנו את "מעוז צור" אפילו שלפעמים אין לנו מושג איך שרים או מה זה בכלל אומר, אבל ניחא – מסורת זו מסורת !

ועתה, האורחים הלכו, הסופגניות זורמות במערכת הדם ואותותיהן יראו עת נבקש ללבוש את הג'ינס שרק לפני שבוע קנינו ונראה עלינו פצצה והנרות שדלקו 8 ימים כבו והשאירו משקעם בדמות שעווה על כל החנוכיה.

אז בקשר לג'ינס – המלצה שלי: ספינינג, והרבה. 24 שעות, 7 ימים, בלי לאכול כלום.

בקשר לשעווה קבלו טיפ שעוזר להסרה, בקלות ובלי שתצטרכו לומר "שאני אשפשף...?"

כל מה שצריך זה:

10 דקות פנויות.

קומקום של מים רותחים (יתכן ותצטרכו 2, תלוי בכמות המשקעים שצברה החנוכיה במשך השנים ואת העצלנות שצברתם בלנקות אותה).

חנוכיה מלאה בשעווה צבעונית.

להשלמה: כוס בירה צוננת ופיצה, כי אחרי שתהיו מרוצים מעצמכם על הניקוי אתם צריכים איזה צ'ופר.

 לפני

אז פשוט מחזיקים את החנוכיה ביד אחת, בצורה שלא תצטרכו להגיע לבית-חולים כי המים החמים פגשו את היד ופשוט לשפוך בצורה איטית ומבוקרת בהדגשת המקומות היותר "בעייתים" מבחינת השעווה שנצברה.

כמו כן, עדיף לבצע זאת בחוץ, על אדמה חשופה או מעל האסלה כדי שתוכלו להוריד מיד את המים בסיום התהליך מבלי שהשעווה תעבור מהחנוכיה לכיור (לדוגמא) ואז תצטרכו שוב להסירה עם מים חמים.

תוצאות מובטחות, טפיחה על השכם מבן\בת הזוג מצורף חינם :-)

בהצלחה !

 אחרי

מתאים לך כמו כפפה ליד

מערכת פידבק 15.12.2012

החורף הגיע (או שהוא בדרך) ואתם מתחילים לעשות סדר בארון. אז ראשית, אם יש לכם בגדים שעדיין ניתן ללבוש, עצרו כאן!

אנחנו ממליצים שתתרמו את הבגדים. הנה קישור לתרומות: ביגודית, פתחון לב, בית השאנטי ועוד.

אם הבגדים כבר קרועים ולא ניתן לתרום אותם, אנחנו יכולים לצאת לדרך.

אז נכון שאנחנו לא חיים באלסקה ונכון שזה לא ממש נחוץ, אבל באופנה כמו באופנה, אם זה יפה אז אולי זה שווה את המאמץ :-)

 

רעיון להכנת כפפות מסוודר:


בוחרים סוודר מארון הבגדים, רצוי עם דוגמאות יפות

מניחים את כף היד על הסוודר ומסמנים (ראו תמונה)

*** חשוב! הפכו את הסוודר כך שהדוגמא תהיה בפנים. התפר, גם אם יצא מכוער מעט, יהיה פנימי

גוזרים את הסוודר על פי הסימון

תופרים (לא לשכוח, הפוך)

רצוי להוסיף גומי לאזור הכפפה בשורש כף היד

הופכים את הכפפה לאחר התפירה ו...יש לכם כפפות מדליקות, תתחדשו!

קרדיט לתמונה: קישור

שאני יערבב? מה פתאום

מערכת פידבק 14.12.2012

או שהפכנו להיות ממש עצלנים או שהטכנולוגיה פשוט רוצה לפנק לפנק לפנק!

הכירו את RoboStir - מערבב מזון אוטומטי.

 

אז מה הרעיון מאחורי הפטנט?

RoboStir הוא מכשיר אשר בוחש ומערבב את המזון עבורכם באופן אוטומטי. 

מערבב כל סוגי הרטבים,מרקים, תבשילים רכים, ביצים ועוד. למכשיר רגלי סיליקון כך שניתן לערבב בתוך המחבת/סיר וכו' בלי לפגוע בו ומבטיח ערבוב מושלם. מפלדת אל חלד, עם קצוות מסיליקון, וידית נוחה, רכה ובעלת איכות גבוהה.

למכשיר 3 דרגות מהירות והוא אינו עובד על חשמל (סוללות). ניתן לערבל כל סוגי הבלילות באופן אוטומטי ע"י לחיצת כפתור,דבר הנותן את האפשרות להשאירו לבד בכל כלי, ומניח לך לעשות באותו זמן דברים אחרים. להפסקת הפעולה יש ללחוץ על הכפתור בשנית.

העלות נעה בין 15-20 יורו ליחידה, מחיר הוגן יחסית ויכול אפילו להיות מתנה נחמדה

טוב, אז אחרי שכולנו הבנו את המעלות של הפטנט, השאלה היא האם הוא שימושי?

אם אנחנו שוכחים לערבב אז למה שנזכור להפסיק את פעולת ה RoboStir?

אולי תוספת השהיה למכשיר כך שניתן לקבוע מראש את זמן הפעולה הרצוי יכול לשדרג אותו משמעותית.

הבעיה בפטנטים מסוג זה היא שעד שלא מנסים את המוצר במטבח שלך לא באמת יודעים אם זה באמת מוצר יעיל או רק רעיון טוב.

סרטון הדגמה:

 

קרידט לתמונות: www.binbirmarka.com

עוד פעם סתימה?

מערכת פידבק 13.12.2012

אז מה זה?

לפעמים קורה שהמים במקלחת או בכיור לא זורמים "חלק" או בכלל לא, כנראה מכמות הלכלוך שמצטברת שם.

אנחנו מכירים כמה אפשרויות לפתרון:

להזמין איש מקצוע – אם אין לכם כוח להתעסק עם זה בכלל, לכו על זה

לקנות חומר מיוחד – אופציה טובה אבל קצת מלחיץ לראות את כל האזהרות על הבקבוק (לא לנשום, לא לגעת, לא להסתכל, לא להשתמש וכו...)

לעבוד לפי ההוראות האלה:

יוצקים 1/2 כוס סודה לאפייה ולאחר מכן 1/2 כוס חומץ. מכסים את פתח הניקוז במהלך התגובה הכימית של החומרים (רצוי להתרחק). המתינו 15 דקות ושפכו סיר עם מים רותחים לפתח. זה ינקה את הניקוז הסתום, אלא אם נפלה לכם חולצה לתוך הביוב, ואז...פשוט תמכרו את הבית :-)

קבלו עוד כמה שימושים לסודה לאפייה בסרטון הבא:

קרדיט לתמונות: www.crunchybetty.com

פרח מתוק ומהמם

מערכת פידבק 13.12.2012

יש לזה כל כך הרבה שמות שאנחנו לא רוצים לקחת חלק בויכוח. אז קוראים לזה: צמר גפן מתוק,שערות סבתא, סוכר צמר גפן, שמבלולו או ימבמבם.

מה שבטוח שזה עשוי מסוכר ותמיד נמצא ביום העצמאות או בארועים של ילדים.

שלחו לנו את הסרטון הזה ופשוט היינו חייבים שתראו מה זאת אומנות! אם היינו יודעים מי הבחור היינו מביאים אותו לארץ ומשווקים את היצירות שלו לימי הולדת :-)

ככה עושים צמר גפן יצירתי (שכואב הלב לאכול) בסין:

 

עוגיות וינטאג'

מערכת פידבק 12.12.2012

כשראינו את העוגיות האלה חשבנו שלמישהו כנראה יש יותר מידי זמן מיותר לבלות במטבח, אבל אחרי מחקר קצר מצאנו רעיון מדליק ומיוחד.

את העוגיות האלה ניתן לעשות די בקלות ובעזרת מערוך ותבניות מיוחדות (למרות שממש כואב הלב להרוס עוגיה יפה כל כך על ידי ביס).

הטכניקה הזאת הומצאה בגרמניה, במאה ה 14, ועדיין ניתן למצוא את התבניות הללו במגוון חנויות באינטרנט.

החנות הגדולה והמפורסמת ביותר שנתקלנו בה נקראת House on the Hill. בחנות ניתן למצוא שלל תבניות בנושאים שונים (גם לעוגות)

הנה סרטון הדגמה למוצר:

 

לצערנו האתר לא שולח את המוצרים לישראל :-(

אבל אנחנו לא נשברים, מבטיחים לחפש לכם וברגע שנמצא נעלה לעמוד שלנו: "מוצרים ורעיונות".

 *עדכון!! - ניתן לרכוש את המערוך ב ebay - קליק לרכישה (תודה לכפיר כהן ששלח לנו)

 

כמה תמונות של התבניות ושל "יצירות האומנות" שנקראות עוגיות :-)

קרדיט מקור

רעיונות שאתם עשיתם!

מערכת פידבק 11.12.2012

לכבוד התאריך המיוחד שחל היום (סתם חיפשנו תרוץ) החלטנו לפרגן לכם. אתם לא מפסיקים לשלוח לנו תמונות וסרטונים של רעיונות יצירתיים (לא לא, אל תפסיקו!) ואנחנו שומרים עליהם בנאמנות, אבל מידי פעם אנחנו רוצים להשוויץ באוהדים המקסימים שלנו וביצירתיות שלהם.

אם אתם רוצים להופיע פה בפעם הבאה, תשלחו לנו לדוא"ל [email protected] או לפייסבוק את התמונות של הרעיונות שהכנתם בעצמכם!

אז קבלו את מצעד הרעיונות שנשלחו אלינו:

 רם בורדא - פמוטי נרות מתפוזים

 

נעמה אוגד - חנוכיה הבנויה מבקבוקי קולה ויין (מקורי!)

אלעד דנן - 'סנגריה' של ראש השנה

טל אופק - סידור שולחן יצירתי

דוד עדס - רעיון עיצובי בעזרת נורה

לימור פרידמן - כוסות ממוגנטות

רם בורדא - מעמד לאייפון

יעל פלג - נקניקיות פסטה

סביבות שוקולד! (מקורי)

רעיון לשמירה על טריות התבלינים

מערכת פידבק 11.12.2012

לפעמים אנחנו לא משתמשים בכל עשבי התיבול שאנחנו קונים למתכונים מסוימים. החבילות הן בדרך כלל גדולות ממה שאנחנו צריכים ונוצר מצב שאנחנו נאלצים לזרוק לפח חלק מהן או שהטעם פשוט הולך לאיבוד...

הרעיון: הקפאה!

ההקפאה שומרת על כך שהתבלין לא מאבד את הטעם ולא פוגע בניחוח :-)

צעדים להקפאת עשבי תיבול:

לוקחים עשבי תיבול טריים, רצוי מהשוק או מהגינה שלך ושוטפים במים היטב.
ניתן לקצוץ אותם היטב, או להשאיר אותם עם הענפים והעלים הגדולים. בתמונה העשבים קצוצים.
למלא כ 2/3 ממגשי קוביות הקרח בעשבי תיבול.


ניתן לערבב כמה עשבי תיבול יחדיו (מרווה, תימין, רוזמרין וכו).
מלאו את שאר 1/3 תכולת המגש בשמן זית כתית, מרגרינה או חמאה מומסת מעל לעשבי התיבול.
כסו את המגשים בעזרת נייר נצמד והכניסו למקפיא.


לאחר מספר שעות, ניתן להוציא את "קוביות התבלינים" ולהכניס כל קובייה לשקית נפרדת ולאכסן לפי סוגים (כמובן במקפיא)
הקפידו לרשום על כל שקית את סוג התבלין בשקית (והשמן או החמאה).

עכשיו מה שנותר הוא שתתחילו לבשל ותזמינו אותנו לצהריים :-)

קרדיט: כתבה ותמונות

הצטרפו למועדון החברים של fidbek

 

 

קמפיינים פעילים באתר

רעיונות לקידום הקמפיין שלנו באינדיגוגו

תנו רעיון מנצח
וזכו בברמקול בלוטות' אורות/כדור ריחוף מתנה לשני הרעיונות הטובים ביותר
שווי המתנה: 300
לפרטים והגשת רעיון
זמן שנותר: 31 ימים

שם קליט לצמיד הפטנט של אופאליה

תנו רעיון מנצח
וזכו בב-200 ₪ לזוכה ראשון לרכישה באתר ו-4 זוכים נוספים בשוברים לאתר בסך-100 ₪ לא כולל משלוח
שווי המתנה: 600
לפרטים והגשת רעיון
זמן שנותר: 14 ימים

הצטרפו למועדון הרעיונאים שלנו

והישארו מעודכנים בכל הרעיונות והפרסים

כבר נרשמתי